Tänään aamupäivällä laiton neidin autoon ja sitten noukin kyytiin vielä Karon ja Vilin sekä Juulin ja Taavin. Auto kun oli tarpeeksi täysi niin eikun auton nokan suunta kohti Virolahtea. Pitkästä aikaan ulkona olivat ja eihän tuo keli ihan ihanin ollut. Olisi nyt voinut aurinko suosia, mutta ei....saatiin lunta niskaan.. Mielummin kyllä lunta kuin vettä/räntää. Paikkana ihan mukava hiekkakenttä, mutta vähän kurainen joten koirat oli yritettävä pitää seisaallaan hiekalla jottei takamus ollut ihan kurassa...noh Genahan käytti hyväksi aina pienenkin unohdukseni seurata neidin touhuja. Kehät oli pienelle koiralle ok, mutta isoille kyllä turhan naftit.

Genan suoritus ja menestys yllätti. Seisoi todella mukavasti, kivassa asennossa. Malttia vain vielä että paikoillaan olisi kun maasta esitän. Seisaallaan jos olisin ni olisi paremmin aloillaan, mutta silloin vaikeampi vaikuttaa koiran asentoon. Liikkeet esitin vähän rauhallisemmassa temmossa, oli niin pinkeänä innosta että kovemmassa vauhdissa olisi laukalle rikkonut heti.

Olin jo todella innoissani kun sain punaisen nauhan, tavoitteeni täyttyi jo siinä. Mutta punaisessa kehässä nälkä kasvoi kun huomasin että muita joutui poistuu ja pikku hiljaa oli vain neljä jäljellä. Ja iso yllätys oli että olimme pienten PUN2. :) Gena sai kunnon kehut ja Suvi säteili. :)

Juulilla ja Taavilla meni mahtavasti, olivat isojen PUN1 ja BIS 3!!! Karolla Vilillä (2v seropi uros (labbis + kettuterrieri)) meni kans todella mahtavasti. Olivat isojen PUN3!! Karon Jojo (9kk uros kultsi) joutui jäämään kotiin flunssan takia niin Vili pääsi loistamaan :) Koko porukalle siis todella mahtava reissu!!