Nyt se ensimmäinen kerta isossa näyttelyssä on koettu. Olin ihan pääpyörällä siellä koira ja ihmisvilinässä, mutta ihme kyllä selvisimme yhdessä Genan kanssa sieltä hengissä.
Osallistuttiin 23.11-08 7-9kk pentuluokkaan. Paavo Mattila arvosteli "Hyvä tyyppinen pentu. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja kaula. Köyristää hieman lanneosaansa. Kulmaukset saisivat olla selvemmät. Töpöttävät liikkeet. Hyvä karva. Miellyttävä luonne." Kunnon hampurilaisarvostelu. Hyvää sekä huonoa sanottavaa samassa suhteessa. Liikkeisiin oisin voinut itse vaikuttaa. Köyristäminen on jo parantunut paljon siitä mitä pienenä oli, ehkäpä vielä joskus meillä on suora selkä tai ainakin huomaamaton köyry.
Tuloksena PEK2, ois tietty kiva ollut saada jotain kotiin vietävää muutakuin arvostelu, mutta meille oli todella tärkeää saada kokemusta isommista näyttelyistä. Ja viimein pääsin tapamaan göötti ihmisiäkin. Gena ihastui täysin Jasuun (
Handskes Duglig Frej), ihana leikkikaveri. Tavattiin myös Fiia (Region's Fairy Fiia) ja Lana ( Region`s Ever Estrella). Kiitoksia Tarjalle ja Terhille mukavasta seurasta :)

Kotimatka olikin sitten jotain aivan uskomatonta. Matkaa oli ja aikaa kului jumalattomassa lumimyrskyssä. Näkyvyys oli välillä ihan nolla. Ja tuuli oli viedä auton mukanaan vaikka ohjasi ihan toiseen suuntaan. Jouduin myös sitten töihin kesken matkan. Kun ammatti on sairaankuljettaja niin velvollisuus on auttaa hädässä olijoita vaikka vapaalla. Noh, mehän sitten törmättiin kolaripaikalle ja koska vpk, palokunta eikä ambulanssi ollut vielä paikalle niin Suvi joutui hommiin. Voi sitä jäätymistä ja horkkaa kun vaatteet eivät olleet ihan suunniteltu ulkona olemiseen. Ja Genan peitto sitten jäi sinne potilaille lämmikkeeksi, pitää neidille ostaa uusi.