Takana on nyt Messari viikonloppu. Ja pakkaset paukkuu oikein komiasti tällä hetkellä ympäri Suomen maata. Hyrrr...

La aamuna oli oikein ihana herätys jo ennen neljää. Koirien lastaus pakettiautoon ja matkaan lähdettiin. Suuntana Muhjärvi josta vielä lisää porukkaa kyytiin. Meitä oli sitten matkassa minä, Juuli ja Pilvi, sekä Gena, Taavi, Ilona ja Tinka. Oltiin onneksi ajoissa liikenteessä (perillä 8.30) niin löydettiin parkkipaikka kivuttomasti eikä osuttu vielä ruuhkaan. Häkeillekin löydettiin sopiva paikka sammarikehän laidalta. Itselläni oli aikaa gööttikehään joten otin levonkannalta. Genakin osasi nukkua häkissä sekä sylissäni. Nyt voin kerrankin antaa järjestäjille kiitosta ulkoilutuspaikasta. Meidän nirppanokkakin suostui tekemään hakkeen päälle tarpeensa, ei tarvinnut yrittää asfaltille saada toista tekemään.

Gööttikehä oli hallin toisessa päässä, joten Gena kuntoon häkkien luona ja käppäiltiin sitten oman kehän laidalle odottelee. Kiitos ruuhkien messarin luona niin kehät olivat myöhässä, oli pyydetty odottelee koirakoita. Gööttikehän laidalla oli oikein mukava tunnelma. Genakin innostui peuhaamaan Andyn kanssa kun Oilin kanssa rupateltiin. Kehä ei mennyt minusta oikein nappiin. Paikoillaan tönöttää nykyään todella hienosti, siinä ei moitteen sanaa. Mutta liikkeiden esitys oli ruosteessa, eikä messarissa ollu tilaa lämmitellä ennen kehää. Edisti koko ajan ja tuntu kiire olevan. Noh, saatiin EH4, ja siihen olin ihan tyytyväinen. Kirsille kiitos herkullisesta kakusta, Genakin sai nuolla lautasen.

Kuhan sammrikehät oli valmiit niin ostoskierros ja sen jälkeen katsomaan ryhmäkehiä, Geeban palkitsemista ja BIS kehää. Oli makeaa katseltavaa! Sitten aika majoittautua Hostelliin koko konkkaronkka ja unille. Koirat yllättivät meidät eivätkä ruvenneet ollenkaa nujuamaan ja leikkimään. Ymmärsivät kai että nyt levätään ja tilat aika ahtaat. Gena parkkasi paikan sänkyni alta ja sieltä sitten varoitus haukkua ja murinaa aluksi päästeli kun kuuli ääniä käytävästä, kunnes tajusi ruveta lepäämään ja jättää äänet omaan rauhaan.



Su aamuna kuudelta herätys ja suunta seitsemäksi messariin. Nyt saatiin auto todella lähelle ovea eikä ruuhkista tiedoa, häkeille sai oikein paikan valita kun tilaa oli. Genan kanssa taas monen monta tuntia odotusta. Lepäiltiin ja käytiin käppäilee ympäriinsä. Gööttejä oli su vähän vähemmän Bisterin arvosteltamana kuin eilen Söeborgin. Gena jatkoi samaa kuin eilen. Seisoa tökötti hienosti aloillaan, mutta liikkeissä toivomisen varaa. Tulos oli sitten H, eipä voi minkään. Kun sitten kotiapäin päästiin niin lumisade oli alkanut ja hermo oli mennä matkan aikana hissunkissun ajajiin.

Oli ihana tavata myös tuttuja muaalta päin Suomea. Hipun omistaja Maiju löysi minut lauantaina ja pitkät ajat turinoitiin, toivottavasti saadaan treffit aikaiseksi kuhan heidän joulupentu on saanut rokotukset kuntoon. Hippu on saamassa pikkusiskon siis, pikku pötkylän. Ja Saana oli paikalla molempina päivinä. Mukava oli häntäkin nähdä, Gena kuulemma muuttunut niin viime vuoden messarista. Kyllähän se pikkuneiti on jo paljon isommaksi kasvanut.

Genan kanssa tiedossa nyt näyttelytauko, ainakin pari kuukautta, ei näytä sopivia osuvan töiden lomassa. Ja agia tarkoitus ruveta jossain välissä kisamaankin ensi vuoden puolella.
Nyt sitten odottelen Saanalta ja Pilviltä kuvia Genasta