Gena raasu joutui maanantaina hammaslääkäriin. Vaivannut P4 poistettiin anestesiassa. Tietoa ei ole kuinka hammas pääsi katkeamaan ja halkeamaan. Meinikö se järsiessä jotain vai mitä mahtoi käydä, en tiedä, mutta nyt se ei enää neitiä vaivaa.

Neidiltä meni päivä sitten heräillessä nukutuksesta. Vaistot olivat niin kovat että kun vieras tuli käymään, liikkeelle lähdettiin "haukkuen" vaikka ennen sitä ei oltu mitenkään raajoja liikuteltu, että olisi edes heräämässä. Sitten kun vieraat oli haisteltu, lysähdettiin maahan ja sain kantaa takaisin petiin nukkuu.

Illalla kun neiti alkoi olla hereillä jo hyvin, ruoka oli maistunut ja jaloilla pysyttin hyvin, käytiin vähän iltakävelee. Neidin vauhti oli ihan hukassa, mutta eipä tarvinnut toppuutella ;) Illalla vähän "itkeskeltiin" ja mietin jo että pitääkö vintistä hakee patja lattialle, mutta ihme kyllä kaikki saivat nukkua omissa sängyissään koko yön. Neiti ei kertaakaan yöllä herättänyt.

Tänään sitten vietettiin yhteistä päivää hihnalenkin merkeissä. Juuli ja sammarit lähti matkaan. Juuli kun sai reitin päättää, lenkki kestikin sitten 2,5h. Kyllä siinä rupesi jo lopussa Genan vauhti hyytyy. Eilinen nukutus varmaan vielä painoi elimistössä. Genaa myös taisi vähän potuttaa kun toiset sai välillä juosta vapaana, mutta häntä ei laskettu. Pitää varoa ettei heti ekoina päivinä tikit saa kolausta suussa.

Paraneminen lähtenyt hyvin käyntiin :)

Sieltä uupuu yksi P4 hammas

Vähän niiku vielä väsyttäisi

Vähän on vielä olo huojuvaa