Juulin ja koirien kanssa mettälenkki nyt jäi väliin tällä viikolla, mutta eiköhän myö sinne mettään vielä ehditä. Suunnattiin sitten illalla lenkille Saimaan rannalle Myllysaareen ja satamaan. Juuli vei meidät koirien uimarantaan. Kuulemma viime kesänä valmistunut, minulta jotain pahasti mennyt ohi. Onneksi nyt viimein sain moisesta tietää. Genahan ei tassujaan kastellut, tyytyi tutkimaan rantaan hyvän matkan päästä. Fanny kyllä tassujaan kasteli ja kävi jopa askeleen päässä uimisesta/kellumisesta. Ei mene enää kauaan kun uikin, koska nytkin meni ihan vapaaehtoisesta ilman houkuttelua veteen. Bc Novasta tullut pahempi vesipeto kuin sammari Hilmasta. Nova ei muuta tehnytkään kuin vaan ui. Rannalla oli myös yksi vieras koira, Fanny ei ollut moksiskaan. Vähän peruutteli jos vauhdil lähestyi, mutta enemmänkin oli kiinnostunut.
Uimisen jälkeen suunnattiin satamaan, sieltä hiekkalinnaa katsomaan ja sitten linnoituksen kautta autolle. Fanny kyllä osoittautui eteväksi penikaksi. Väen paljous ei haitannut ja muiden koirien ohitus sujuu koko ajan paremmin, enää ei jäädä haukkuu...muutama haukahdus saattaa tulla tai ei mitää kun menee ohi. Valitettavasti ei ollut kameraa mukana, monta mahtavaa kuvaustilannetta olisi ollut.

Tänään Anne tuli morjenstamaan meitä. Fanny tottakain esitti heti parhaat energiset puolensa. Ihana Eve oli mukana. Gena tottakai aluksi taas pörhisteli, mutta antoi paremmin Evelle tilaa. Fannyhan oli heti mielistelee Eveä ja saikin mukavan leikkikaverin Evestä. Hippaa ja painia oli tarjolla. Eve myös tykästyi meidän vesialtaasta ja nyt siellä onkin uinut jo kaksi koiraa. Hilma testasi ensimmäisenä kesänään ja tänään Eve kävi mulahtamassa ;) Eve ja Fanny on kuin siskokset, ei voi uskoa että niillä on eri isät. Niin ovat samannäköiset ja oloiset. Toinen ehkä vähän pötkylä ja toinen luikero, mutta siltikin. Ensi viikolla mahdollisesti mennään Fannyn kanssa Punkaharjulle moikkamaan Annea ja koiria. Gena saa jäädä kotia siltä reissulta.


Alkuun vauhti oli Evellä ja Fannylla niin kovaa ettei kamera pysynyt perässä ;)





Eve on kyllä niin nätti, miellyttää miun silmää. Ja on kyllä kova tyttö poseraamaan. Itse hakeutui eri paikkoihin ja jäi siihen poseraamaan kuin tietäen että häntä kuvataan :)


Siskokset


Genan nenään kävi jokin haju


Genasta lähti ääntä, taisi vähän sapettaa nuorison touhu. Aina kun pääsi johonkin lepää/pureksii keppiä, jo oli kaksikko juoksemassa yli tai peuhaamassa vieressä


Eve piileskeli puun takana uima reissun jälkeen ;)


Siskot peuhaa


Kaikki kolme samassa kuvassa. Genaa ei voisi vähempää kiinnostaa