Joulu on sitte takanapäin jo. Syöty on ja nautittu. Genakin pääsi mukaan osingoille. Aattona tottakain neiti sai oman jouluateriansa; kinkun, porkkanoiden ja maksalaatikon muodossa. Ja tietysti neiti sai omat lahjansa itse aukoa. Voi että sitä silppua ja repimisen iloa. Ja sitä innokkuutta kunn lahjan kimppuun pääsi lopulta. Meillä oli ensimmäisen kerran kuusi sisällä kun nyt sille oli tilaa ja saatiin ilmaiseksi. Neiti oli aluksi hyvin innoissaan ja tutki innokkaasti. Mietin että mitähän siitä tulee kun koristelen sen. Uskaliaasti laitoin koristeita ala oksillekin, ja neiti yllätti. Palloja pari kertaa nenullaan tökkinyt, muuten saaneet täysin olla rauhassa. Kuusen alla huovalla ollut mukava köllötellä.



Lunta saatiin sitten jouluksi ja joulun aikana oikein urakalla. Neiti saakin nyt sitten harrastaa omalla pihalla oikeaa aropupu loikkimista hangessa. Mutta kyllä tuo on niin onneissaan ollut taas valkeasta höttyvästä maassa.



Tänään (27.12) sitten aamulla töistä ja päiväunien jälkeen suunta neidin kanssa kohti seuran agility hallia, ja johan miulla oli vatsapuruja oikein kunnolla. Pakkasta -12 joten lämmittelystä yms piti kunnolla huolehtia. Kovien pakkasten takia meillä nyt ollut järkyttävä 2viikon treenitauko, joten senkin jo puolesta pelkäsin kuinka meille käy agi radalla kun neiti varmaan ratkeaa liitoksistaan. Osallistuttiin siis oman seuran epiksiin, mini mölleihin. Anne Topra oli soveltanut jotain valmista rataa ja tehnyt meille 13 esteen urakan, koostuen 5 hypyistä, 4 putkesta, pituudesta, muurista, puomista ja A-esteestä. Gena yllättävän hyvin malttoi lähdössä, kerran sain komentaa pysyy paikoillaan, pääsin aloittaa sieltä mistä olin ajatellukin, toiselta esteeltä. Genalla oli vauhti päällä, hienosti irtosi putkille itse. Kontakteilla otin varman päälle kunnolla, pistin hetkeksi odottamaan niin A:lla kuin puomilla. Suoritettiin rata hienosti puhtaasti, aika -14.74 ja sijoituttiin 4. Olisi varmaan ollut mahiksia pallille jos en olisi kontakteja varmistellut, mutta minulla oli tavoitteena vain puhdas rata ja kokemuksen hakeminen kisa tilanteesta (mikä molemmille oli ihan uutta). Joten tämä voi olla neidistään rinta rottingilla
!!

Genan tönötys PMV-09 (c)Saana Mäkelä