Elämä Fannyn kanssa on alkanut sujumaan oikein mukavasti. Ensimmäisenä yön neiti yllätti ja antoi nukkua 7h, taisi olla rankka/väsyttävä ensimmäinen päivä. Viime yönä ei sitten oikein nukuttukaan. Fanny taisi nukkua illalla liikaa, ja yöllä sitten ei neitiä nukuttanut. Ja kun ei nukuttanut, piti saada tekemistä eli Gena parka sai kans valvoa kun Fanny sitä juoksutti ympäriinsä ja samalla herätti muunkin perheen.

Ollaan myös aloitettu kotiin jäämisharjoitukset. Gena ja Fanny ovat saaneet olla keskenään (Fannylle aidattu oma alue eteiseen), kun minä olen käynyt kaupassa ja nopeilla tallireissuilla. Joka kerta vastaan on tullut haukoitteleva pentu :)

Genan ja Fannyn yhteiselo sujuu koko ajan paremmin, Gena ilmeisesti alkanut tajuamaan että pentu on tullut jäädäkseen. Genalle kuitenkin vielä tärkeää että saa itse tehdä aloitteen. Ulkona onkin jo nähty yhteisleikkejä, sisällä Gena ei ole vielä lämmennyt Fannyn yrityksille. Gena on itseasiassa aina ollut sellainen, että sen pitää itse saada tehdä aloite.

Fannyn on aina tungettava samaan petiin. Viime yönä Gena nukkuikin sitten osan ajasta sängyn alla, että sai nukkuu rauhassa. Sieltä kun erehtyi poistuu, Fanny hyökkäsi leikkimään.

Tänään tuuli laantui olemattomiin meidän pihalla ja pakkanenkin siedettävää. Ulkona käyty useamman kerran sekä tarpeita käyty tekee ulkona :)

Lumiprinsessa

Ihana oli tänään katsoa kun kaksikko alkoi ulkona leikkimään. Fanny oli aluksi ihmeissään, mistä nyt tulee, mutta mukaan lähti tottakai

Hetken kuulostellaan viereisen tien haukkujen sanomisia

Ja sitten mennään taas lelun kera

Fanny sai hepuli kohtauksen Genan "tappaessa" lelunarua

Sitten alkoi hippa, ja Fanny jäi ihan lähtötelineisiin

Fanny kun ehti melkein kääntöpaikalle, Gena oli menossa jo toiseen suuntaan :)

Fanny ei jäänyt alle, vaikka toisin voisi tästä kuvasta luulla :)

 

Illalla koettiin sisälläkin läpimurtoa Genan ja Fannyn välillä. Fanny oli säkkituolissa koisimassa ja Gena meni Fannya haistelee (tätä tehnyt ennenkin) ja tämän jälkeen asettui Fannyn viereen nukkumaan <3 Ensimmäisen kerran Gena otti kontaktia/läheisyyttä Fannyyn.