Kevät on saapunut luoksemme! Aurinko paistaa, linnut laulaa, maa on kuivunut ja lunta jäljellä enää hyvin vähän kasojen kohdissa. Kesä on tulossa hyvää vauhtia, kuhan nyt vain Islannin tuhkapilvi ei pilaa lämmintä kesää. Gena on ollut innoissaan kun piha on sulannut, viihtyy ulkona. Neiti on vain oppinut hyvin pahan tavan, se on oppinut karkaamaan aidatulta pihalta. Jotenkin onnistuu taivuttelee aidan alaosaa ja ryömii karkuu, nyt sitten menokohtia tilkitty ja ajatuksissa nyt sitten ostaa pieni ruudullista verkkoa alaosan vahvistamiseksi joka juntataan maahan kiinni, jota ei niin vain taivutella.

4.4. oli Lappeenrannassa perinteinen pääsiäisnäyttely. Tuomarina Ruotsista Jahn Stääv, joka osoittautui miellyttäväksi tuttavuudeksi. Gena oli ensimmäisessa avoimessa luokassaan. Esiintymisessä oli aluksi turhankin paljon virtaa ja ei malttanut esiintyä vaan painoi menemään. Onneksi sain neidin keskittymään kun oma arvostelu vuoro tuli, sai tuomari jonkun käsityksen liikkeistä. Pöydällä Gena ei tunnu vieläkään viihtyvän. Ei välitä tuomarista, mutta jokin siinä pöydässä ei neitiä innosta yhtää. Saatin tulokseksi EH2.

Hevoseni ovat nyt muuttaneet uudelle tallille ja Genan tallikoira ura loppui siihen. On neiti ollut vähän ihmeissään kun ei enää ole tallille päässyt käymään, ja niin paljon mukaani kun kotonta lähden.

Eilen (19.4) pitkästä aikaa Gena, Taavi ja Hilma treffasivat. Juuli koirineen tulivat nauttimaan keväisestä auringosta pihallemme. Ja voi sitä riemua kun Gena tajusi ketkä tulivat vierailulle. Ilo ja vauhti oli ylimmillään. Hilma on kasvanut ihan älyttömästi, menee ihan näillä näppäimillä Genasta ohi koossa.


Hiekkalaatikko sai kovaa kyytiä heti aluksi, tänä kesänä ei varmaan pääse heinät siinä rehottaa :) Kun koira-lapset siinä leikkii :)


Gena ja Hilma olivat aivan innoissan leikkimässä. Kuin vanhat hyvät ystävät. Tuntui jopa että Gena ja Hilma leikkivät enemmän yhdessä, kuin Taavi ja Gena. Taavi parka oli välillä selvästi kolmaspyörä. Mutta kun Hilma rupesi väsyy, Taavi otti paikkansa.


Kepit olivat kovaa huutoa, välillä juostiin hippaa ja välillä nahisteltiin kuka saa minkäkin kepin jäystettäväksi. Pallokin oli suosittu hipan kohde.


Eikö olekin neiti (Hilma) kasvanut kovasti!


Vaikka Taavi olikin välillä kolmaspyörä niin kyllä hääkin pääsi mukaan aina välillä telmimään kun vain tahtoi.


Tytöt vastaan Taavi


Koira hampurilainen: Sammari hampurilainen göötti täytteellä.


Ja lopuksi perhepotretti

Toivottavasti Gena pääsisi pian myös tapamaan x-rotuista Nuutti poikaa sekä pumi urosta Fekeä. Aikataulujen natsaaminen kohilleen on aina liian haastavaa kun useampi yritetään saada treffaamaan.