Eilen (5.5) Emman ja Juulin kanssa suunnattiin agihallille koirien kanssa. Pitkästä aikaa näin Taavia ja Hilmaa, viimein myös Gena näki Emman mudi urospennun Feken. Aivan ihastuttava tapaus. Yli söpö, oikea nappisilmä. Genakin tykkäsi kaverista, hetken mietinnän jälkee, hienosti nelikko suhtautui toisiinsa. Ekana vähän agitreenia hallissa ja sitten koko porukalla pihalle rellestää. Voi sitä iloa ja riemua. Löysivät myös viimeisen lumikasan ja aivan ihanan ison hiekkavallin. Voi sitä rellestystä, painia ja kilpajuoksua. Hiekka senkuin pöllysi. Kamera oli tottakai matkassa, tässä muutama otos nelikosta...


Tässä koko nelikko oikein edustavana lumikasan päällä. Pikkuinen Feke on vielä vähän Genaa pienempi, Hilma jo virahtanut ohi.


Hilma esitti ihan mielettömää akropatiaa leikkien tiimellyksessä. Kaiken maailman pomput tuli kyllä esitettyä.


Ryhmä kirmailua, mitä nyt Taavi löysi paljon mieluisamman hajun jota tutkia kuin lähteä muiden mukaan rallatukseen.


Mutta kyllä se Taavi rallattaakin osasi, Gena ja Taavi rallasi yhdessä tai nuorison kanssa. Hilma ja Feke tuntui olevan niin hyvää pataa, että "vanhukset" jättivät välillä rauhaan.


Kun Taavi touhusi omiaan, pienemmät touhusivat kolmestaan. Gena oli välillä jopa sivusta katsojan roolissa, ihmetteli kai nuorison virtapiikkiä, mutta mukaan sujahti aina sopivassa välissä.


Feke ja Gena tulivat hienosti juttuun. Poitsu on viel niin alistuvaa sorttia, mutta mitään ei pelkää. Piti tottakai kokeilla voiko Gena-tädin keppiä viedä vai ei. Totesi ettei kannata. :)


Välillä nelikolla oli niin kova vauhti päällä ettei jarrut aina toiminut -> Feke parka törmäsi vähän väliä johonkin :)


Tässä vielä söpöstä pikku mudista, Fekestä kuva kun toinen kiitää hiekkavallia alas.

Loppupäivä sitten Genan kanssa siivottiin ja kitkettiin pihaa oikein urakalla. Pakko ottaa ilo irti ihanista aurinko päivistä kun kerrankin sellainen osuu vapaapäivälle.