Torstaina 8.3 Fannyn kasvattaja Anne tuli meille kylään. Anne toi mukanaan Eve göötin, joka jaksoi pentuja leikittää siihen asti kunnes pennut lähtivät maailmalle. Cindy oli saanut jäädä kotia. Gena tottakai aluksi örisi ja mörisi kun vieras narttu tuli hänen reviirille, Eve ei onneksi tästä ollut moksiskaan. Lopulta Gena totesi, "kaipa tuo voi täällä olla kun näyttää antavan hetken rauhan pennusta". Aluksi näytti jopa että Gena olisi mennyt Fannyn ja Even väliin, mutta lopulta Eve ja Fanny leikkivät omiaan ja Gena touhusi omiaan välillä käyden katsastamassa mitä nuoriso touhuaa.

Vähän vielä mietitään miten tästä leikki saataisiin aikaiseksi

Ja siitä se lähti Fannylla ja Evellä

Fanny paralla ei aina tassut ihan pysyneet mukana vauhdissa :) Eve katselee sopivan matkan päästä kuin kävi

Siskot <3 Evellä ja Fannylla sama emä

Leikin hurmaa, hyvä että tassut pysyvät maassa

Eve jäi katsomaan mihin Fanny suuntaa vauhdilla

'

Gena täti

Eve ja Fanny, vaanitaan

Vetoleikkejä, naru vetää ihan viimeisiä. Fannylta lähtee jo kunnon murinat :) Fanny on ruvennut myös tummumaan todella paljon kropastaan.

Tättärää :) Fannyn häntä ihan julmettu!!

Mulla on lelu, uskallatko tulla hakemaan?

Koko kolmikko

Illalla Genan kanssa pitkästä aikaan agilityhallilla ja treenaamassa. Venähdykset ja silmätulehdukset voitettu tältä erää ainakin. Gena oli aivan intopinkeänä ja olin ihan varma ettei treeneistä tule mitään kummoisia kun koira puskee eteenpäin energiaa pursuten eikä osaa keskittyä. Gena kuitenkin yllätti ja keskittyi hienosti treenaamiseen, vaikka energiaa ja menohaluja oli. Kontakteja ei räiskitty, hirtto keinulta putkelle onnistui hyvin. Persjättö ja putken suulta otto onnistui hienosti. 6 hypylle en saanut sujuvaa takaaleikkausta, gena tahtoi aina tehdä voltin/pyörähdyksen ennen sitä. Sitä hyppyä sitten vain hiulattiin hetki, mein piti mennä aika lähelle kunnes sain sujuvan suorituksen. Pittää treenata lähetystä hypylle vastakkaisella kädellä kääntäen takaaleikaten. 8 muurille takaaleikkaus meni sujuvasti. Keppien avokulma tuotti meille haastetta. Pujotteli ok, mutta oikean välin löytäminen oli haastavaa ja Gena herkästi kääntyi katsomaan minua jolloin sisäänmenon jälkeen keskeytti. Piti sitten sisäänmenoa helpottaa ohjaamalla paremmalle linjalle. Siinä myös treenattavaa.

Tehtiin lopuksi pieni pyöritys, alun estejärjestystä oltiin vähän muutettu. Eka veto meni vähän nihkeästi kun mie meinasin pari kertaa unohtaa mihin ollaan menossa, mutta virheettömästi mentiin kuitenkin. Hirtto keinun ja putken välissä onnistui edelleen. 6 hypyn jälkeen nykäisy 7 putkeen onnistui molemmilla veto kerroilla ja olen siitä niin onnellinen. Olin ihan varma että illasta tulee pitkä eikä Gena suostu putkeen jäämään kun mie yhden peruutusaskeleen jälkeen jatkankin eteenpäin. Gena kuitenkin yllätti ja meni putken kuin vettä vain. :) Hieno tyttö!!!! Tästä taas mukava jatkaa agility treenejä.