Talvi is here!! Lunta saatiin keskiviikkona maahan ja johan neiti oli siitä aivan innoissaan. Liitoksistaan ratkesi kun pihalle pääsi rellestää. Tänään sitten oikein ajan kanssa peuhattiin pihalla, vaikka tuota lunta ei nyt vielä kamalasti ole, mutta meille riitti. Lumi pöllysi ja jalispallokin sai kyytiä :) Ripustamani talipallot linnuille olivat myös Genasta hyvin mielenkiintoisia.



Gena päässyt nyt viikon sisällä tutustumaan kahteen pikku neitiin (ihmislapseen). Meillä kävi noin kuukauden ikäinen tyttönen vierailulla ja voi tuota Genan touhua. Toinen oli toukasta ihan ihmeissään. Yritti kamalasti tutkia mikä tuo outo kummajainen on. Ja taloa piti käydä tutkii aina välillä jos niitä olisi vaikka lisää piilossa jossain nurkassa tai eri kerroksissa. Ja voi ilmettä kun tyttö sai itkuparku kohtauksen. Gena näytti niin kummastuneelta moiseen meteliin. Käytiin Genan kanssa myös alkuviikolla minun työpaikallani pyörähtää taas kun palaveri oli. Siellä oli sitten kissakin paikalla sekä työparini 1v tyttönen. Kissa oli todella mielenkiintoinen, Genasta oli vain harmi ettei kissa ymmärtänyt Genan päälle ja halunnu leikkiä. Tyttö olikin paljon mielenkiintoisempi, vähän varaukselta lähestyen, mutta pusuja jaettiin.



Itsellä olisi nyt jonkin asteinen pentukuume, olisi niin ihanaa saada Genalle kaveri. Pittää nyt vain miettiä tarkkaan onko vielä sopiva aika toisella pötkylälle vai odotellaanko vielä. Mietiskellään vielä....



Agin treenaamista jatkettu, nyt jo kokeiltu 3 verkolle siirtymistä. Ei vielä varmaa menoa 3 verkolla, mutta oikeita toistoja jo saatiin. 4 verkolla pystytään menee jo radan osana kepit. Gena on ruvennut käymään pikkasen tulisilla hiilillä agitreeneissä, etenkin ohjatuissa. Paikoillaan pysymisestä yks kaks tullut ongelma. Ei malttaisi millään odottaa. Oltava vain nyt tarkkana ettei lähdetä liikkeelle ennen minun käskyä. Yksin treenatessa neiti on paljon paremmin kuulolla, tottakain innoissaan, mutta malttia on enemmän.



Nyt pakkailee loput tavarat kasseihin viikonloppua varten ja ajoissa jos pääsisi nukkumaan