Agirotu on takanapäin, oli kyllä mahtava viikonloppu. Keli oli turhankin lämmin. Nahka kärysi vähän, nestettä kului ja hiki virtasi. Juulin kanssa oltiin matkassa, mukana Gena ja Taavi. Hilma jätettiin matkalla Elimäelle Pilville hoitoon. Perjantaina jo yhden maissa hyvissä ajoin oltiin perillä. Teltta pystyyn vain ja tutkimaan kisa-aluetta. Genan kanssa päästiin jo neljän jälkeen tosi toimiin. Mini1 agilityrata aloitti karkelot. Gena tuntui aika mukavalta radalla. Vauhti oli sopivasti, mutta kuunteli. Otettiin kepeiltä 10vp, vaikea kepeille tuonti, kun sai peruuttaa, itelle tuo takaperin kulkeminen ei ole paras mahdollinen tapa. Ei saatu oikeaa väliä ja sitt kerran jätti kesken. Toiseksi viimeisellä esteenä oli rengas ja ohi meni. Totesin sitten että otetaan hylky tai 15vp, otettiin hylky. Vähän sit jälkikäteen sapetti ratkaisu, mutta ei enää, se oli ja meni. Koira tuntui hyvältä. Loppu päivä turisteinä katseltiin ratoja. Genalle uutta koko viikonloppu, pitkä kisareissu, telttailua ja oleilua häkissä. Selvästi ekana iltana huomasi että Gena odotteli pääsyä kotiin omaan sänkyyn.



Gena herätti viideltä aamulla, kello oli soimassa kuudelta, joten makoilin vain odotellen sopivaa ylösnousu hetkeä. Meillä jo seitsemän jälkeen eka rata. Olikin sellainen rata mistä jäi minulle tosi paska maku suuhun! Ihan omavikani, en ollut selvittänyt asiaa, olin tehnyt vain oletuksen.. Radat oli merkitty maahan kahdella viivalla, luulin että jo ensimmäinen tarkoitti radan ulkoviivoja ja ulompi sitä että sen takana on yleisö. Gena meni putken ohi ekan viivan päälle ja luulin että nyt tuli hyl, ja jatkoin sit tosi laiskasti viemällä Genan putkeen ja Genahan tuli sitten ulos kun en vieressä kannustanut. Sit otin paremmin mukaan ja mentiin loppu puhtaasti. Sain maalissa kuuluttajalta kuulla että 10vp ja yliaikaa...Ja sitten potutti. Kun olisi voinu jäädä siihen 5vp eikä yliaikaa olisi tullut jos eka korjaus putkeen olisi onnistunut. Kaikki muu meni niin nappiin radalla. Ei ollu Genan nopeinta menoa kuitenkaan.Toinen rata oli puolenpäivän aikaan kun helle oli ihan mahdoton ja sehän näkyi radalla. Gena oli ihan perässä vedettävä ja haahuili. Yliaikaa sateli ja 15vp. Loppupäivän Gena sai levätä ja illalla neiti kävisin hyvillä mielin nukkuman.



Gena herätti pirteänä minut kuudelta. Oli ihan erituntuinen kuin edellisenä päivänä. Meillä oli vain joukkuekisa edessä. Meille uusi kokemus, mutta klaarattiin siitä hyvin. Oltiin toisena lähtö vuorossa. Genaa piteli henkilö, otin vähän etumatkaa ja siitähän se lähti hienosti luistaa. Gena oli pirteä ja jaksoi juosta, vaikka olikin jo helle kymmenen jälkeen. Tein kuitenkin hyllyn, sama vika joka tullut ennenkin. Hyppää virheestäni esteen toisinpäin kuin pitäisi, nyt meni ekana oikeinpäin esteen, mutta ei kiertäny toiselle puolelle vaan hyppäsi takasin päin. Ohjaukseni ei toiminut. Tavoitteeni täyttyi, ei tehty kuitenkaan huonointa tulosta joukkueessa ja Genalla oli taas iloinen mieli radalla. Pikku hiljaa pakkailtiin ja kotona oltiin ilta kuuden jälkeen ja Gena nukkui puolitoista vuorokautta.

kuvista kiitos KataG

Mahtava reissu jonka ottaisin heti uudestaan, ensi vuonna Lappeenranassa. Terhin ja Katan kanssa puhuttiin agirodussa että region's joukkue pystyyn (Fiia, Lana, Gena ja Jekku). Heitäkin oli mukava nähdä, valitettavasti Fiian rataa en nähnyt kun omarata painoi päälle. Näin myös Saanan, Genan isän omistajan ja kehuja saatiin joukkueradasta ja Genan menosta radalla :) Sarikin kävi moikkaa meitä uuden pienin mustan villakasan kanssa :) La Mikkeliin kisoihin seuraavaksi.