Tänään oli vuorossa Ruokolahdella Wuoksen järjestämät agility kilpailut. Isot pisteet seuralle kun järjesti 3kpl agilityratoja...niitä kun myö tarvitaan eikä hypäreitä...hypärinollia on jo ihan liikaa...aginollia ei vielä yhtää kakkosissa. Kelikin suosi, vaikka oli lämmintä, oli pilvistä enimmäkseen, ettei ihan paahduttu urheilukentälle. Tuomarina oli Sami Topra, eli meidän oma koutsi, joten lisäjännitystä oli tiedossa. Varmasti saan kuulla virheitä ensi treeneissä..

Ensimmäinen rata oli minusta meidän paras. Ohjasin Genaa tosi tarkasti. Saatin pitkälle ja hain läheltä, mentiin yhtä matkaa, pyrin kannustaa enemmän että Gena liikkuisi. Ja tuntuikin näin toimivan ihan kivasti. Kontaktit mentiin hyvin. A-esteellä olin tarkka kun viime kisoista jäi Genalle ehkä wuoksen A:sta huonoja kokemuksia kun oli vesikeli ja A liukas...siinä kun on ihan liukas pinta, ei pitoa. Gena silloin liukasteli ja räpiköi. Nyt näytti menevän hyvin ja kun sitä varmistelin, jäi seuraava este kertomatta, joten Gena ajautui renkaasta ohi...:/ Muuten puhdas ja kiva rata, mutta sitten mie töpeksin ja unohdan kertoa mitä tehdä...Tyhmä 5vp yliaikaa +2.83 kun rengas piti ottaa uudestaan. Uskon et muuten aika ois riittänyt... Oltiin kolmansia, ja otettiin LAU:lla kolmois voitto :)

Tokalle radalle kovalla tsempillä, et nyt se natsaisi. Gena ei ihan niin tarkkana ollut kuin ekalla radalla, yks rima kolisi, mutta pysyi kannattimilla...Tiet vähän venyi. Mutta sitten mie tein taas kolmanneks viimeisellä esteellä virheen (räikeän). Puomin alastulon edessä menin tekee liian lähelle persjätön ja neitihän tottakai hyppäs kontaktin...millo mie muistan että älä mee sinne sörkkii kun Gena muuten loikkaa varman puomi kontaktin...Jos oisin juossu kunnolla eteen, ja sit tehnyt, ois voinut onnistuakin, nyt sörkin ihan kontaktin edes kun koiran kans oltiin perillä lähes yhtä matkaa. Ois pitänyt sit kaks vikaa ohjata mielummin ulkoa kuin mennä sörkkii... Tulos 5vp +1.84. sij4.

Kolmannelle radalle sit kunno stemppi, sais nyt edes yhden Luvan. Noh, ei se vaan niin mennyt. Puhdas rata kylläkin, mutta Gena ei ihan niin hyvin liikkunut. Kepit oli aika hitaat ja samoin puomi. Kaikki radat ohjasin kepit oik puolelta, vas puoli pannassa kunnes treenillä saatu se kuntoon. Tais vähän kepit tympii jo Genaa, enkä kamalasti uskaltanut rytmitystä ruveta vaihtaa ettei sit tule keppi virhettä. Vauhti ei vaan riittänyt ja tulos oli 0vp +1.79. sij 3 ja LAU:lle kolmoisvoitto. Eka rata oli paras, harmitti sikana se rengas...

Noh, onneksi sain työkaverin tekee 13.6 työvuoron, pääsen kotikisoihin Genan kanssa, josko siellä nyt natsaisi...nyt ollut kaikki niin pienestä kiinni, vauhtia vaan pitäis saada. Totuus vain on se, että sitä saadaan vasta syksyllä kun kelit viilenee.... Noh torstaina odotellaan mitä Sami sanoo mein radoista.. :/


Kaikista kuvista suuri kiitos Mirkka Kalmari!