Tätä päivää oli ooteltu jo vähän aikaa. Siitä päivästä asti kuin agialkeiskurssille meidät ilmoitin. Tänään oli siis tiedossa tutustuminen halliin ja käytiin läpi asioita joita kahden viikonpäässä olevassa hallittavuustestissä on. Ja ei voi kun sanoa että hinku päässä treenaamaan vain kasvoi kun hallilla pääsi käymään. Viereisellä radalla kun oli treenit menossa ja aina kun omaa vuoroa odotin niin sinne se katse harhaili katsomaan toisten touhuja.

Tehtiin seuraamista hihnassa ja ilman hihnaa. Paikkamakuu sekä luoksetulo. Sekä luoksepäästävyys varmistettiin. Niitä asioita jotka pitäisi hallita sitten hallittavuustestissä. Gena suoriutui nyt jo noista tosi kivasti. Tottakain treenataan edelleen, mutta hienosti keskittyi vaikka muita oli ja viereisellä radalla todella treenattiin äänekkäästi. :) Tosi tyytyväinen olin tyttöön. Irtikin ku oli niin en ollut ihme kyllä yhtään huolissani olisiko neiti hallinnassa. Nyt kun sai käyttää vielä namia kesken kaiken, mutta testissä saa sitten palkata vain tehtävän jälkeen. Yritin nytkin siihen asiaan panostaa, mut välillä oli namia näytettävä. Mutta aika kivasti iloinen ääni auttoi pitämään Genan hereillä seuraamisisssa.

Koirat myös mitattiin ajatellen tulevaa. Noh, olenhan mie neitiä isona tyttönä pitänyt mutta en sentään medi koirana xD Ohjaaja sanoi että 35 on siinä ja siinä että voi olla tuomarista kiinni onko mini vai medi. Jotenkin olin vaa automaattisesti ajatellut että göötti niin se on mini..mutta eipäs se niin vain mennyt. Noh, ohjaaja vain naureskeli että medeissä yleensä vähemmän osallistujia... xD

Nyt sitten jatketaan treenausta ja odotellaan entistä enemmän innoissaan hallittavuustestiä.