Mikä onkaan sen mukavampaa tehdä aurinkoisena vapaapäivän kuin lähteä gööttien ja sammarien kanssa agilityhallille treenaamaan. Vaikka Juulille lupailin sammareita treenata kun hän on Lapissa, toisin kävi :( Minä saamaton en saanut sitten mitää aikaiseksi. Pari kertaa taisin käydä. Nyt sitten kaikki neljä mukaan ja treenit pystyyn. Juulille lupasin erityisesti Taavia treenata kun lauantai kisat lähestyy ja Juuli pe tulee Lapista ja joutuu itse kylmiltään radalle. Taavin otinkin sitten ensimmäisenä käsittelyyn. Käytiin kontaktit läpi, sekä kepit tottakai. Muutamat maxi hypyt okserin kera sekä parit välistävedot. Taavi toimi todella mukavasti ja oli energinen ja iloinen. Puomilla ja Keinulla hienot kontaktit, A:lla ei ihan pysähtyminen onnistunut, mutta juoksi kontaktin eikä hypännyt, se pääasia. Kepit meni hienosti molemminpuolin. Hilman kanssa muuten sama treenit, mutta keinua ei otettu. Hilma oli vielä energisempi kuin Taavi, tuulispäänä meni jo... Kontaktit ja kepit meni hienosti, jopa 65 hyppy ja okseri meni ongelmitta. :) Fannyn kanssa tehtiin muutama putki, ensin pitkä kaareva putki ja sitten kunnon mutka putki joka puomin alla, hienosti neiti kirmasi läpi. Sitten vähän hyppyä eli siivekkeiden välistä menoa puolikkaan putken palasen yli, hienosti odotti käskyä ja meni namialustalle. Itse en juossut vierellä, vaan lähetin Fannya hypylle. Hyvin irtosi, ei yhtää epäröinyt. Keppejä aloitettiin 4 ja verkkojen kera, eikä hihnaa. Eka kerta oli vähän hidas kun ihmetteli missä on, mutta toisella ja kolmannella vauhti vain yltyi kun tajusi namin odottavan siellä. Hieno likka :) Ja kepeilläkin vain lähetin käskyn kanssa kepeille, enkä itse liikkunut. Genan kanssa otettiin muutama kontakti ja keppi harjoitus, hyvin kevysti. Lopuksi vielä Taavin ja Genan kanssa ulkokentällä 2 hypyn ja keppien kanssa muutama harjoitus. Molemmat toimi moitteettomasti pihalla, ei harhailtu, ei kiinnitetty huomiota vääriin asioihin.

Sitten kun koirat oli treenattu, oli aika lähteä nelikon kanssa Partalaan linjoille katsomaan lumi/kura tilanne. Olihan siellä vielä vähän lunta, mutta enemmänkin kuraa. Siellä ne kaikki paineli ettei mitään. Gena ehkä hienosteli eniten. Fanny oli hurjimman näköinen, ei välittäny mistä meni kun sammarien perässä piti kiitää ja maavaraa vähiten. Ihana niitä oli katsella kun jokainen näytti niin onnelliselta omiaan touhutessaan. Ihan suretti lopettaa niiden leikit kun piti jo lähteä että ehtii muutakin päivän aikana tekemään (mm.tallille ja pihahommia.).

Koko nelikko kuvassa :) Kuka on puhtain?? ;) Genaa taisi aurinko häikästä pikkasen ;)

Leikitäänkö?

?? Mitähän miun naperosta tulee isona? Judo ottelija?

Koko nelikko kuvassa, Fanny saanut vauhti piikin. Hilmaa kiinnosti lammikko kamalasti, onneksi uskoi kun kielsin menemästä, ois nimittäin juossu auton perässä kotia jos ois kuraamaan mennyt itsensä

Fanny esittelee lisää mielenkiintoisia liikkeitään.. xD

Äiskä täältä mie tuun, mie oon tottelevaisin kun kutsutaan luokse ja nopein :)

Löydettiin vähän luntakin jossa vasta peuhaaminen yltyikin

Fannya taitaa epäilyttää että jää sammarien alle

Koko porukalla vauhti päällä, ja suuntaan x, Fannyn häntä ihan mahdoton sapeli

Ja koko kööri yhdessä kasassa

Ja kesken juoksun katse voi kiinnittyä ihan johon muuhun mihin oli alunperin menossa :)