Sunnuntai aamuna auton nokka kohti Tuulosta. Gena oli ihan täpinöissään koko aamun kun tehtiin lähtöä. Pihallakin sinkoili nato ohjuksena sinne tänne. Olin jotenkin asennoitunut menemään Hämeenlinnaan, joten kun ajattelin Tuuloksen ABC:llä syödä jotain kun olin etuajassa, tajusin olevanikin jo perillä. Ja koska olin etuajassa ajatellen Hämeenlinnaa, tulos oli että minulla oli ainakin kaksi tuntia aikaa gööttikehään...
 
Gööttejä oli ryhmikseksi kivasti paikalla, 17kpl. Myös kaksi muuta region's koiraa oli paikalla. Zorica Salijevic (swe) oli tuomarina, kaikki koirat saivat ERIn, mutta minun tyytyväisyyttäni se ei haallistanut lainkaan. Oltiin ekaa kertaa nuorten kehässä, tulos ERI2, narttukehässä sitten odotetusti ei sijoitusta. Tuomari oli jotenkin yllättynyt kun sanoin iäksi 19kk, enpä tajunnut kysyä miksi yllättyi. Gena oli liikkeitä esittäessä turhan innokas, edisti hiukan. Muuten oli edukseen. Näyttelypaikalla käyttäytyminen parantunut paljon, ei enää hötkyile vaan ymmärtää että rauhallisesti kävelemälläkin edetään kun tutkitaan paikkoja.
 
Tehtiin Genan kanssa pientä pr työtä kehän laidalla. Muutama ihminen tuli utelemaan rodusta, ja etenkin eräs oli todella kiinnostunut rodusta ja kuulemma harkitsee vakavasti göötin hankintaa. Yritin sitten totuuden mukaisesti kertoa rodusta. Ja Gena käyttäytyi ihan oudosti. Möllötti hänen rapsuteltavanaan todella rauhallisesti. Nauroin makeasti kun tiedusteli onko nämä oikeasti näin rauhallisia, pakko oli kupla puhkaista ja todeta että eivät ole, aktiivinen rotu ja ei Genakaan yleensä kauaa jaksa vain toljottaa. Nyt kai jostain syystä vain tajusi olla tärkeänä rapsuteltavana.
 
Illalla sitten tyttö olikin raukea. Oltiin kahdestaan kotona ja vietettiin laatuaikaa tyttöjen kesken. Makoilin sohvalla viltin alla kirja kädessä ja tuhiseva nukkuva Gena kainalossani :)

Tuuloksen tuliainen on Genasta aivan paras lelu :)