Genan kanssa ensimmäiset 2 luokan radat tuli eteemme imatralla sunnuntaina 27.3.11. Oli outoa lähteä kisoihin vasta puolen päivän jälkeen ajamaan. Outoa poukkoilua kotona ennenkuin pääsin lähtemään. Kisapaikkana Iran ratsastusmaneesi eli pohja oli hiekka sekä pehmeä sellainen vielä. Juostessa tuntui ettei päässyt etenemään, vaan juoksin paikoillaan.

Ensimmäisenä meillä oli agilityrata, kunnon kutina vatsan pohjassa. Alku lähti oikein hyvin käyntiin kunnes tultiin kepeille (este7). Kepit ovat olleet aina meidän vahvaosa-alue, mutta ei tänään. Gena ei millään löytänyt oikeaa sisäänmeno kohtaa ja otettiin hylky. Vedettiin sitten rata kuitenkin loppuun asti. A-este suoritettiin vissiin ainoaina vas puolelta kun putki meni A:n ali ja lyhyempi vas puolelta, mutta seuraavalla esteellä jouduin tekee takaaleikkauksen. Onneksi tein noin koska sain puhtaan kontaktin, moni muu sai 5vp kun eivät ehtineet kontaktia varmistaa kun kiersivät putkea kaukaa.

Ratojen välissä kävin toisessa hallissa ottaa keppi treeniä ja sain todella ihmetellä mikä Genaa vaivasi kun ei millään meinannut löytää kummaltakaan puolelta sisäänmenoa. Piti sitten ottaa ihan namilla veto oikeasta välistä niin johan alkoi taas oikea reikä löytyä.

Hyppyradalle sitten uudella sykkeellä. Gena vissiin nukkui aloituksessa koska eka rima tuli alas, tai olisikohan miulla käsi laskeutunut liian nopeasti (en tiedä, eikä kukaan osannut sanoa)? Kepit olivat neljäntenä esteenä ja hienosti löysi meno aukon. Rata sujui hienosti, loppu syherö mukaanlukien. Harmittavasti 5vp -0,25 ja sijoitus 4. Jossittelu on aina kivaa joten, jos olisi tullut 0-tulos, oltaisiin oltu sijalla 1.

Hieno kokemus, kivat radat. Seuraavia koitoksia kohti.

 

Lopuksi kuvia tältä päivältä omassa pihassa (hetki kun lunta ei tullut):

 Agilitysert poseeraus :) 

Kaunis profiili tytöstä, mitä nyt neiti kieltä näyttää ;)

Välillä vähän keppileikkiä

Nassukuva 

Gena yritti vissiin ahtaa koko kepin suuhun :) 

Poseeraustauko 

Ja taas kimppuun :)