Tänään suunta aamulla kohti Tohmajärveä ja keli suosi todella. Aivan mahtava keli, aurinko paistoi ja oli lämmin. Koirat tietysti oisivat tykänneet viileämmästä, mutta ihmiset emme valittaneet pienestä auringon otosta :) Juuli ja Taavi oli myös taas kyydissä mukana. Vietettiin odotus aika ulkona kelistä nauttien, sisätilat kun olivat aika ahtaat ja ilma ei siellä tuntunut vaihtuvan.

Saatiin Juulin kanssa myös mielenkiintoisia kehuja yhdeltä vanhemmalta mieheltä meistä ja koiristamme joka tuli juttelemaan ja kyselemään koiristamme. Taavi ja Juuli oli kuulemma prinsessoja...mie ku luulin et Taavi on uros... :) Mie ja Gena kuulemma ollaan ihan samannäköisiä, kuin kaksi marjaa...? Eiks se niin mene että koira ja omistaja näyttää toisiltaan??

Anna jo se nami!!

Mutta juuh, itse kehä olikin sit mitä oli...kokemuksena mitään sanomaton. Ei saatu edes esiintyä, se mitä sain Genan liikkeitä esittää niin oli edes takaisin. Otti suoraan pöydälle, nopea kopelointi ja hetken seisotus... Ei jäänyt minulle hyvää fiilistä. Mutta aina ei voi miellyttäää. Saimme tulokseksi H:n... Onneksi edes Taavilla meni hyvin, eri tuomarin kanssa, EH.

Vuoroa odotellessa touhuttiin ja nautittiin... Opetellaan myös High Five moikkaamista :)