Pakkasia on nyt tammi- ja helmikuussa riittänyt. Pikkasen myös harrastamista jo ruvennut haittamaan. Lenkkeily on maistunut joka tapauksessa, itse edelleen hien saanut pintaan kelissä kuin kelissä. Gena paralle kovimmilla pakkasilla tassuja paleltanut, muuten kun pärjää mainiosti ilman takkiakin. Piti sitten käydä tarvike ostoksilla ja itse ommella fleecetöppöset Genalle. Hyöty käytin vanhan hajonneen hevosen fleeceloimen. Gena yllättävän hyvin sulatti töppöset jalassa. :)

Kuvakulma aivan kamala. Iso päinen, lyhyt kroppainen tappijalka.. :/ Mutta töppöset on söpöt!

Agilitya käyty treenaa kelin mukaan. Edelleen vain kontakteja ja keppejä käyty vääntämässä, kovasti vielä töitä tehtävänä että maaliskuussa viitsii mennä kisoihin. Tai sitten kisoissa pitää vain ohjata oikealta puolelta kepit...jos vauhtia tulee kepeille liikaa. Jostain syystä haluaa ekan välin jättää väliin. Nyt sitten ohjureita alussa edelleen pidetty. Menohaluja neidillä on treeneissä oikein olan takaa. Kovien pakkasten takia treenit olleen lyhyitä pätkiä.

Coudin kanssa maastoilemassa

Tallilla Gena nyt ollut lähi päivinä vähän. Itse nauttinut pakkas päivistä ja auringosta Coudin kanssa maastoillen. Itsellä nyt jokin hirveä hinku päästää maastoon hevosen kanssa. Eiköhän sitä taas jossain kohtaa ehdi siellä kentälläkin olla. Nyt nauttii siitä mistä tykkää. Hevosellekin mukavaa kun ei aina vain kentällä mennä.