Ennen viikonlopun kotkan kisoja tehtiin torstaina vielä viimeistely treenit. Aiheena oli taas koiran ohjaaminen. Itsellä oma polvi kenkkuillut Kati Kylliäisen tiukan koulutuksen jälkeen ja se näkyi treeneissä. Koutsikin huomasi että polvi haittasi liikkumistani, mutta silti selvittiin radasta ja tehtävistä hyvin. Vauhti vain kärsi selkeästi ja oma liikkuminen ei parasta mahdollista. Alkuun radassa oli tiukkoja takaaleikkaus+valssi yhdistelmiä. Ekalla kierroksella A: ohjasin oik puolelta, okserin ja putken välis valssi. 9 hypyn jälkeen ennen keinua takaaleikkaus. Keinulta peruutus ja kääntö hypylle. Puomin päästä lähestys putkeen ja loppuun. Puomin päästä putkeen lähetystä piti pari kertaa treenata, mutta hienosti alkoi Gena irrota :) Toisella kierroksella A piti mennä vas puolelta joten A:n jälkeen sitten tiukkaan vastkkaisella ohjaus, ehdin kuitenkin okserin jälkeen valssin edelleen tekemään. Hyvät oli treenit :)

Viikonloppuna sitten Agikotkien kisat Pyhtäällä, tuomarina toimi Martti Salonen. Kisoissa oli 3 rataa, 1 hypäri ja 2 agilityrataa. Genan olin ilmoittanut vain agilityradoille. Oma polvi oli paremmassa kunnossa, mutta Genan vauhti ei vieläkään parasta mahdollista radoilla ollut, mutta paremmin tehtiin yhteen töitä kuin Mikkelissä. Ekalla agilityradalla välistä vedot onnistui, sain kepeille ohjattua suorasta putkesta, linja vähän venyi pitkäksi ja söi kylläkin aikaa. Kaksi outoa riman pudostusta radalla nähtiin peräkanaan, en tajua miksi tulivat alas...Keinulla Gena kävi vähän nenillään, mutta hienosti jatkoi matkaa. Radalta 10vp ja yliaikaa...tulos ei siis mairitellut eikä sijoitus.

Toisella agilityradalla sitten muuten saatiin puhdasta suoritusta, mutta om valssaus ennen keppejä ei taas mennyt kohdilleen ja Gena ajautui väärään väliin. Lopussa tein tyhmän hitaan takaaleikkauksen kun piti tehdä persjättö...Taas saatiin yliaikaa ja 5vp, eikä sijoitus kummoinen. Periksi ei anneta ja kisojen tahkoamista jatketaan...kyllä ne nollat joskus tulee. Meidän pitää vain löytää vauhtinappula takaisin.

Kuvien (c) Essi Haapasalo