Tänään aamulla suuntasimme Juulin, Genan, Taavin ja Hilman kanssa Mikonsaareen mettään kävelee, Turo tällähetkellä toisella omistajallaan Elimäellä, joten ei liittynyt seuraamme. Keli ei ihan suosinut autolla ajoa, lunta oli koko viime illallan ja yön tullut sekä nyt koko päivän. Ei ihme kyllä jääty mihinkää jumiin. Itse olin eilisestä kahvakuula treenistä vähän sippi ja paikkoja kipeänä, joten tyydyin tallustaa joukon hännällä. Yllättäen porukkaa ei ollut käynyt meidän käyttämillä poluilla, joten lumihangessa kahluuksihan se meni. Kyllä hikivirtasi ja syke nousi. Genakin sai kaipaamaansa hankitreeniä, saadaan neidin lihakset ja kunto vielä takaisin. Hienosti Gena menikin loppuun asti ja jaksoi vielä parkkipaikalla leikkiä sammareiden kanssa, mutta loppupäivä onkin mennyt neidillä levätessä.

Kuva satoa lenkin jälkeen parkkipaikan touhuista:



Koko kolmikko leikin äärellä, Taavi ottaa sille tyypillisiä pupuloikkia :)


Ja taas kaksi yhtä vastaan, onneksi Turo ei ollut paikalla, joten nyt vain kaksi oli kimpussa


Hienosti Gena laittoi kampoihin, minkä kykeni isommilleen


Välillä Hilma sai enemmänkin kyytiä kun Gena näytti kaapin paikan


Gena ja Hilma yllättivät, lenkeillä aina kuullut örinät (vim 12.1) olleet jotain omaa juttua selvästi, leikkivät oikein kunnolla yhdessä, Taavi jopa jäi useasti ulkopuoliseksi, tottakai välilä piti narttumaisesti arvojärjestys laittaa kuntoon Genan mielestä, mutta sitten taas leikki jatkui.


Genan kanssa tällä viikolla käyty kahdesti agihallilla treenaamassa agilitya. Neiti se yllättää, ihankuin meillä ei olisi ollutkaan mitään 5kk taukoa. Neidillä kaikki hienosti muistissa ja tuntuu että sulatellut monia asioita pikku päässään loman aikana ja nyt näyttää hienoja suorituksia. Namista pyritään pääsee nyt eroon (namialusta salittu), palkka olisi nyt lelu, mikä ainakin toimii hienosti tällähetkellä. Tehtiin nyt tällä viikolla pientä radan pätkää jo, useammalla eri variaatiolla, huomasi vain lopussa että nyt parempi lopettaa kun neiti selkeästi väsyi. Kunto ja lihakset ei ole entisensä, joten lyhyitä treenejä useasti ja muulla ajalla sitten kunnon kasvatusta.


Lopuksi vielä kahdesta isommasta nelijalkaisesta otuksesta kuvat tämän talven aikana talvenrientoja pitämässä:


FWB ruuna CD "Coudi" s.2002


Sph ruuna Vara-Heppu "Heppu" s.1981


Eikö tähän joukkoon ihan hyvin mahtuisi yksi gööttipötkylä?

Nimikin (kutsuma) olisi jo tiedossa, kiitos unen jossa näin ihastuttavan pikku göötin saapuvan meille :)