Lähes kahden vuoden tauko Genan tallikoira uralla katkesi tänään. Coudi muutti lokakuussa tallille jonne voi koiran ottaa mukaan. Edellisellä tallilla ei saanut koiraa ottaa mukaan. Genan vointi hyvä leikkauksen jälkeen ja pieni pakkanen (-3, ei kuraa) auttoivat päätöksessä. Ajatuksena ollut kokeilla mitä tykkää muista tallikoirista. Mutta hienosti tuli toimeen Lunan, Lulun ja Kyöstin kanssa. Aluksi vähän karttoi hevosia, mutta lopulta tallissa hienosti pujoitteli hevosten välissä kuin vanha tekijä. Gena sai olla koko ajan vapaana, mennä missä halusi ja hienosti pysyi pihassa eikä tarhoihin mennyt.

Coudilla oli tänään kevyt kävely päivä, joten lähdimme yhdessä (minä, coudi ja gena) kävelemään maastoon. Gena tallusteli tyytyväisenä joko edessämme tai Coudin takana. Osasi hienosti pitää välimatkaa, ei tarvinnut olla huolissaan että jalkoihin menisi. Vitsi että oli ihanaa kävelä elukoiden kanssa yhdessä metsässä. :)

Gena tuntui selvästi nauttivan talli reissusta. Käyttäytyi myös kaikkia kohtaan (koirat, hevoset, ihmiset) hienosti, joten tallikoiran ura saa jatkoa. Ehkä ei nyt kuraisimpina päivinä tarvitse mukaan lähteä, mutta mikään ei ole nyt esteenä sille että Gena ei voisi mukaan tallille lähteä :)

 

Hyvää Uutta Vuotta 2012!!!