Tänä vuonna Agirodun järjesti meidän agility seura, LAU. Itselläni siis agirotu menikin työntouhussa, en päässyt Genan kanssa yhtää rataa korkkaamaan. Perjantai meni omissä töissä, la ja su sitten talkoillessa. Keli suosi turhankin hienosti. Oli nimittäin aikamoinen helle, tuli ihan viime vuoden karkelot mieleen. Paljon upeita ratoja nähtiin, seurassa saatiin luokkanousuja. Erityisen iloinen olen Juulin ja Taavin radoista pe ja la. Perjantaina pientä hieno säätöä olisi tarvittu, muuten hienoja tuloksia. La aamuna sitten sainkin kuulla että Sert ja meno kakkosluokkaan oli saavutettu :D Ja mitä hienointa, myöhemmin päivällä ensimmäiseltä kakkosradalta Juuli ja Taavi nakkasivat ensimmäisen Luva nollan kakkosista!! Hienot kisat onneksi nyt ohi ja stressi helpottaa.

(c)Juuli

Gena vietti Agirotu ja sitä edellisen viikonlopun lepäillen vanhempieni kanssa mökillä. Ja jotta mökkeilyä ei olisi liian vähän tänä kesänä Genalle, lähdimme Juulin, Genan, Taavin ja Hilman kanssa viikolla 28 mökille pariksi päiväksi. Valitettavasti kelit meni juurin nurin kurin. Tulo päivän tuuli kamalasti ja ei aurinko kamalasti paistanut. Koirat tottakai nautti kelistä kun oli vähän viileämpää.  Lähtö päivänä sitten aurinko helli lähes pilvettömältä taivaalta.

Possujuna lenkillä metsätiellä

Gena tykkäsi kun pääsi valkoisten kanssa leikkimään pitkästä aikaa. Gena ei pahemmin edes tassujaan kastellut Saimaaseen. Taavi yllätti ja kahlaili oma-aloitteisesti ja Hilma oli oikea uimamaisteri. Käytiin mettäteillä lenkkeilee, seikkaulee kivikoilla kun Saimaan vesi niin alhaalla. Saunottiin ja uitiin. Koirilla oli ihanat keppileikit joitten jälkiä sitten sai siivoilla. Sammarit nukkui ulkona ja Gena sisällä. Gena ottikin aamuyöstä Juulin silmätikuksi ja kävi aina välillä herättelee. :) Mukava reissu, hope ei ollut kesän viimeinen.

Pose

Valkoiset

Kaverit poseeraa

Ryhdikäs neiti

Väsy